۹ پاسخ

یک سی‌ سی هر هشت ساعت یکبار.من الان دارم به دخترم میدم اما کم کم بعد چند روز کمش کن تا قطعش کنی

سلام عزیزیم میدونم این سوال واسه خیلی سال قبل ولی پسر من چهار ماهشه سرما خوره شدید که متخصص بردم گفت بستری ولی امشب خودم مریض شدم رفتم یه دکتر عمومی که معروف بهش دیفن داد الان دادم بهش استرس گرفتم شما دادین مشکلی پیش نیومد ؟

سلام برای سرماخوردگی نوزاد6ماهه چی بدیم اشکال ندارع

اصلا نده ..خیلی عوارض داره،دلیل گریه بچه رو پیدا کن یا سیر نمیشه یا دلپیچه داره اینارو درمان کن

علت دیفن هیدرامین میدین چیه

دختر من ۵ کیلو بود دکتر یک سی سی گفت بدم

اصلا چرا باید بدید؟ زیر شش ماه ممنوعه

استامینوفن رو باید دوبرار وزنش داد یعنی اگه 6کیلو بود باید 12 قطره بدی ولی ابنو نمیدونم 😊

دوبرابر وزنش هر۴ساعت یبار یا هر۶ساعت یبار