برای رفلاکس معده نوزادچه دارویی خوبه؟

۸ پاسخ

من دارو ندادم موارد زیر رو رعایت.کردم کم.کم بهتر شده
حجم شیر را کم کنید
دفعات شیر دهی را بیشتر
فاصله شیر دهی را رعایت کنید
تا بالا اورد.باز شیر ندید بذارید نیم ساعت بگذره بعد بهش بدید
بعد از شیر دادن نیم ساعت عمودی نگه دارید حتی اگر آروغ زده
سعی کنید هنگامی که شیر میخوره مایل باشه

اگه رفلاکس خیلی خیلی شدید باشه امپرازول ولی اگه خفیف تر باشه رانیتیدین. البته بهرحال با تجویز پزشک باشه بهتره

عزیزم بستگی به حجم رفلاکس بچه داره.معمولا رانیتیدین_پدی لاکت تجویز میکنن .

دکتر به پسرم رانیتیدین داد اما فایده نداشت یه دکتر دیگه کولیف و پدی لاکت داد خیلی بهتر شد، تو شیب ۳۰ درجه بهش شیر بدید و بخوابونیدش و اگر رفلاکسش شدیدا لبنیات کلا نخورید ولی اگر کم فقط شیر نخورید

بستگی به نوع رفلاکس نوزادت داره ولی معمولا اولین دارو رانیتیدین ایرانی تجویز میکنن به همراه پدی لاکت

من الان رانیتیدین میدم خیلی خوب شده

شما پسرتون رفلاکس داشت؟ الان خوب شده؟

من به پسرم کولیک اید.کولیک از دادم خیلی خوب بود