۸ پاسخ

سلام عزیزم منم میخواستم رنگ کنم دکتر بهم الان بچه رشد،کرده و میتونه نفس بکشه و بوی رنگ براش ضرر داره بهتر رنگ کردنو بزاری برای بعد زایمانت انشالله گرچه رنگایی ک مواد شیمیایی کم داره میتونی استفاده کنی ولی تو که این همه صبر کرده اینم روش😉

منم از دکترم‌پرسیدم گفت بهتره رنگ نکنی اگه هم رنگ کردی شیمیایی نباشه این همه صبر کردیم یه کم دیگه هم روش

سلام گلم میشه رنگ کنی هایلایت باشه بهتره چون به پوست سرت نمیرسه ولی اگه اسراری نیست بزاربعداززایمان اینطوری موادشیمیایی به بچه ات هم نمیرسه

عجله نکن بزار هفته های اخر، میشه تنوع موقع تولد کوچولوت

سلام گلم اخر ماه ۸میتونی رنگ بزاری دکتر من گفت اون موقع بهتره دیگ 😘😘

هفته های اخر جنین رشد بیشتری داره بهتره الان رنگ نکنی .

عزیزم فقط رنگ گیاهی رنگای دیگه میگن خوب نیس البته من از دکترم پرسیدم ک میگم بهتون

سلام بنظرم ریسک نکن اخراشی دیگه