۳ پاسخ

عزیزم من الان وارد 3 ماهگی شدم ولی تا الان هیچ علائم تهوع و استفراغ نداشتم تا الانم هیچکس هنوز متوجه نشده من باردارم😉

قربونت برم تهوع هیچ ربطی به سلامت جنین نداره نگران نباش
الانا دیگه باید بری سونو قلب...برو که خیالتم راحت شه از بابت سالم بودنش
البته من جایی خوندم که بارداری پوچ فقط یکبار توی برای زن پیش میاد و امکان اینکه دوبار بشه دیگه نیست

سلام عزیزم اصلا ب تجربه ی گذشتت فکر نکن الان ۸ هفته ای میتونی بری سونو تا وضعیت جنین رو بهت بگن ب خودتم استرس نده بارداری پوچ کم پیش میاد نگران نباش