۱۶ پاسخ

عزیزم من امروز پسرمو بردم دکتر برای چکاپ ۵ ماه و ۲۰ روزشه به من گفت میتونستی از ۲۰ روز پیش شروع کنی میتونی هقته اول و لعاب برنج بدی هفته دوم حریره بادوم هفته سوم فرنی یا سرلاک هفته چهارم سوپ به این صورت که هر کدومو روزه اول یه قاشق روز دوم دو قاشق تا هی بیشترش کنی که ببینی حساسیت نداشته باشه هر کدومو که شروع کردی وعده هفته قبل و فهمیدی حساسیت نداره و میتونی بیشتر بدی غذای جدید هفته جدیدو از کم شروع کنی دکتر به من امروز اینجوری گفت

بستگی به وزن کوچولوتون داره.اگه وزنو رشد بچه خوب باشه غذای کمکی رو از پایان شش ماهگی شروع میکنند اینجوری معده بچه بیشتر رشد کرده توانایی هصم بهتری داره.احتمال حساسیت کمتر میشه
ولی اگه بچه ضعیف باشه به ناچار زودتر هم میشه شروع کرد

سلام روزتون بخیر من امروز دخترم رو برای واکسن ۴ماهگی بردم البته ۱۰ روز دیرتر از وقته خودش اونجا بهم گفتن میتونم شروع کنم و بهش غذا بدم از ماه بعدام میتونم بهش ماهی و گوشت و تخم مرغ بدم

سلام من از ۵ماهگی،چون شیرم کم شده بود بچم همش گرسنه بود،البته با شیر خشک شروع کردم بعد لعاب و فرنی و سوپ

سلام وقت بخیر از دکتر سوال کنی بهتر اگه وزنش کم باشه پایان ۴ ماهگی غذا کمکی باید شروع بشه

از4نیم ماهگی شروع کردم.

اخرشیش ماهگی شروع کردم

پایان ۶ ماهگی شروع کردم

پسر من دوازده روزه ک رفته تو پنج ماه سه سه روزه ک غذای کمکیشو فرنی شروع کردم اخه خیلی کم شیر میخورد و همونم ک میخورد با مکافات اصلا سینمو نمیگیره خیلی اذیتم میکنه دیگه مجبور بودم بدم با شیر خودم درست میکنم برنجو با آب میزارم رو حرارت بعد ک غلیظ شد برش میدارم میزارم سرد بشه یکم شیر خودمو میدوشم میریزم توش قاطی میکنم بهش میدم دوس داره میخوره

بستگی ب وزن تولد و وزن الانش داره

۴ ماهگی شروع کردم

من از پنج ماه ونیم

پنج ماهگی شروع کردم

برو این پیچ نگاه کن

من الان شروع کردم اخر اسفند ميره تو پنج تازه حريره ولعاب برنج وسويق

سلام بعداز فرنی ولعاب برنج و سوپ دیگه چی میشه داد.چند نوع سوپ میگید دستورشو