۱۰ پاسخ

اوایل چیزی نمی فهمیدی .بعد درد زیاد شکم و تخمدان داری درد وحشتناک که نمی تونی بشینی و راه بری .
من سابقشو داشتم خیلی وحشتناک بود
با وجود اینکه دکتر رفتم و سونو انجام دادن اما متوجه نشدن و باعث خون ریزی داخلی شدم از مرگ نجات پیدا کردم اما یکی از تخمدان هامو از دست دادم .امیدوارم هیچ مسلمونی اون درد رو نکشه....حتی دشمن آدم

یعنی فکر نمیکنم دردی بدتر از درد حاملگی خارج رحمی باشه من اشهد خودمو خونده بودم ولی به لطف خدا اون روزا تموم شد اگر زود بفهمی دردش کمتره من زمانی متوجه شدم که عدد بارداریم رو 3500بود یعنی رفتم اون دنیا و برگشتم خدا یه زندگی دوباره بهم بخشید ..انشاالله خدا نصیب کسی نکنه همچنین شما عزیزدلم

وایی اره .خدانکنه ک کسی خارج رحم باشع .من ی خارج رحم داشتم مرگ خودم دیدم از بس درد داشتم .درد رحم و پشتم و شکمم .تا ک بی هوش شدم از درد و شوهرم رسوندم بیمارستان .بعد سزارینم کردن و یکی از لوله هام در اوردن

اره میگن خیلی درد داره

وایی اره .خدانکنه ک کسی خارج رحم باشع .من ی خارج رحم داشتم مرگ خودم دیدم از بس درد داشتم .درد رحم و پشتم و شکمم .تا ک بی هوش شدم از درد و شوهرم رسوندم بیمارستان .بعد سزارینم کردن و یکی از لوله هام در اوردن

من خارج رحم داشتم دکترا نفهمیدن خونریزی داخلی کردم عمل کردم درحد مرگ رفتم برگشتم تو دقیقا هفتمین ماه بعداز عملم باردار شدم خیلی بد بود

سلام‌ببین هفته ی چندمی اگه زود متوجه بشی با آمپول سقط میشه .بتاتو چک کن و حتما یه سونو واژینا برو تو هفته ی پنجم

اولش چیزی متوجه نمیشین ولی بعد در ناحیه تخمک ها دارین مثل درد پریودی میمونه که اصلا ساکت نمیشه

من الان مت جه شدم بارداری خارج از رحم دارم اره خیلی دارم درد میکشم

سلام اگه زود بفهمی ن خیلی اما اگه دیر بفهمی زیاد دردداره چون بچه رو یه رشد میشه انگاری زاینمان میکنید