۵ پاسخ

سلام دکترمن بهم گفت همه چی بخور ب حرف کسی گوش نده فقط ی داروی ساختنی داد با ی شربت بی بی کر ک دخترم هم رغکفلاکس داشت هم کولیک خوب شد خداروشکر

سلام عزیزم.. بجه منم داره خیلی ام گریه میکنه بابتش. متخصص گوارش بهم گف هیچی وحذف نکن بزار همه مواده غذایی ازطریقه شیرت به بچه برسه.. شیره گاوم بخور ولی کمتر نصف لیوان روزی بخور... تنها چیزی که گف نخور قهوه وکاکاعو وچیزای کافعین دار بود

بله به من گفتن لبنیات نخورم،بجاش قرص کلسیم بهم دادن

بله من دخترم رفلاکس داره رژیم غذایی
محصولات گاوی نخور سردی نخور گوجه خیار کاهو

بله من بچه م ریفلاکس داره دکتر گفت لبنیاتو حبوبات حذف کن