۱۰ پاسخ

ببلاک خوب نیس من به دخترم دادم خیییییلی نفخ گرف

من دخترم کولیکیه آپتامیل میدم

عزیزم ببلاک ای ار خوبه

بیومیل ۱ خیلی خوب

من تاحالا آپتامیل پپتی میدادم ...بخدا که بچم نع خوب شد نع اینکه وزن گرفت اشتباه کردم...الان بهش سوپرامیل میدم یه کوچولو توش سرلاک میریزم که سنگین بشه از معدش بالا نیاد یه کوچولو بهتره

من بچشم کولیک ورفلاکس داره چه شیری بدم ‌؟ الان ببلاک کامفورت ۱ میدم یبوست شده خیلی زورمیره قرمزمیشه به خودش می پیچه البته شیر خودمم میدم

برای کولیک قطره کولیک اِید، برای رفلاکس شیرخشک ARخوبه

عزیزم من پسرم هم رفلاکس داشت هم کولیک بهش سیمیلاک توتال کامفورت میدادم و خوب بود و راضی بودم البته اگه بتونی پیدا کنی

فکر کنم ببلاک ای آر خوب باشه

پزشک بایدتجویزکنه عزیزم