۸ پاسخ

شاید ریفلاکس داره...
شرایط، ریفلاکس رو رعایت کنید... حتما تشسته شیر بدید...
تو هر وعده زیاد شیر ندید... هر یک ساعت و ربع یکبار ۵ دقیقه شیردهی کافیه... دائم سینه تو دهنش نباشه...
بعدش حتما بادگلوشو بگیرید شاید چند تا بادگلو داشته باشه...
تا ۵ ماهگی ۲۰_۳۰ دقیقه بعد از شیردهی عمودی نگهش دارید...
ووو...

عزیزم باید بلافاصله تغییر حالتش بدی چون ممکنه از سینه زده شه...چند دقیقه بعدش دوباره امتحان کن

سلام خانما ی شیره آبکی ک ازدهن بچه بیادبیرون چیه

شاید رفلاکس داشته باشه یا خابش بیاد،اول بخابونش بعد شیر بهش بده

شایدکولیک داره پسرمنم همینجوری بودبردمش دکترگفت کولیک داره واسش گریمیچل خارجی داددووعده بهش میدم صبح وشب بهترشده الان

دختر منم دقیقا همینکارو میکنه

عزیزم باید بلافاصله تغییر حالتش بدی چون ممکنه از سینه زده شه...چند دقیقه بعدش دوباره امتحان کن

سلام وقتی بیقراری میکنه شیرمیخوره