سلام قطره آهن چطوری از روی لباس پاک میشه؟

۹ پاسخ

جوش شیرین بریز روش پاک میشه

سلام اصلا پاک نمیشه ولی بزاری تو اب و پدر ماشین کمرنگ تر میشه

والله کاش فقط روی لباس میریخت،چندروز پیش هیلدا یه شیشه رو کامل و ریخت رو فرشم،یعنی مردم مگه رفت لکه اش،وایتکس و پودرماشین و پودر دستی قاطی کردم،هی کف کردم مالیدم روش،همون لحظه، نرفت که نرفت😭😭😭

ابلیمو طبیعی بزار روش بمونه بعد با پودر صابون بشورش

همین قطره آهن زندگی برامون نذاشته

بندازش دور دیگه فایده نداره

پودر لکه برسید مخصوص لباسهای رنگی یک قوطی صورتی،، عین وایتکس می ماند اثرس ولی برای لباسهای رنگی...محشر و معجزه گر،،قطره آهن که سهل هر لکه ای را برطرف می کند

نمیره😑من خیلی تلاش کردم جوش شیرین ابلیمو وایتکس نمیره ک نمیره شاید کمرنگ شه

فکر کنم باوایتکس