۷ پاسخ

دوبرابروزنش اگه ۵کیلو داشت ۱۰قطره

سلام هیچی بهش نده بچه باید درد واکسن احساس بکنه
بعدش که واکسنشو زدی بهش قطره بده دوبرابر وزنش
چون بچه قبل از واکسن دردی نداره بعد از واکسن دردش میگیره و تب میکنه بنابراین بعد از واکسن بهش بده
خودمم ۴ روزه واکسن دخترم زدمه قبلش بهش قطره ندادم بعد از واکسن دادم

۲ برابر وزنش باید قطره بدی دقیق وزنش و چک کن بعد بهش بده

مقدار استامینوفن براساس وزن نوزاد هست دوبرابر وزنش میشه تعداد قطره هایی که باید بدی

دو برابر وزنش بهش بده

عزیزم باید قبلش دوبرابر وزنش بدی ولی من به بچه ام ندادم

دوبرابر وزنش قطره میدی...قبل از بردن قطره رو بده بعد ببر دخترمن 8ام این ماه میشه 4ماهه همین کارو میکنم...تو 2ماهگی هم قطره رو دادم و بردم اصلا تب نکرد...