۸ پاسخ

غربالگری ازاد انجام میشه دفترچه قبول نمیکنن عزیزم کدوم شهر زندگی مبکنید؟

غربالگری اول با آزمایشی که همراهش باید انجام بدی با دفترچه فکر کنم حدود سیصد میشه .
ولی بازم شهر به شهر و سنو با سنو فرق داره قیمتشون

عزیزم من بدون دفترچه ۱۷۰دادم آزمایشش هم ۱۳۵ البته هرجایی باهم دیگه فرق داره

این آزمایشات کلا آزادن یعنی بیمه درصد خیلی کمی ازش میده آزادش میشه۱۲۳با دفترچه۱۱۸

با دفترچه اجتماعی آزمایشش۱۱۸

کلا غربالگری ها آزاده و بیمه رو شامل نمیشه، سونو140 و آزمایش170 شد،

اینجا که چه بیمه باشی چه نه آزاد حساب میشه
سونو تشکیل قلب من89دادم

بستگی داره من اهوازم دکتر زنانم خودش ان تی میگیره با آزمایشم ۲۱۰شد