۴ پاسخ

منم با سلين همين مشكل و دارم دكتر كرم كودك ثمين معرفى كرد و يه كرم تركيبى يكم بهتر شده من با لوسيون هم مدام صورت و بدنش و مرطوب ميكنم قبل از حمامشم با روغن زيتون كل بدن و صورتشو چرب ميكنم

دکتر پوست برو
بهت میگه
دکتر اطفال نه

سلام،پسرمنم همینطوره دکترگفته اصلادست نزنید،درضمن روزی سه وعده عرق کاسنی وهروعده یک استکان میل کنیددرشیرتون تاثیرداره،برای زردی نوزاد هم موثره.

سلام طبیعیه جوشا که کلا رو بدن‌همه بچه ها هس مامانم میگه هرجی بیشتر بریزن‌بیرون بهتره صورتشو عرق کاسنی و پنبه بزن.پنبه رو نکش رو صورتش بذار و بردار