۴ پاسخ

100% حطرناکِ چون قاعده آوره خدای نکرده باعث سقط جنین میشه.
زعفران فقط بعنوان طعم دهنده اونم به مقدار خیلی خیلی کم هر از گاهی اشکال نداره. اما نه شربت زعفران ... زمانی که خانم باردار برای زایمان طبیعی قرار اماده بشه بهش شربت زعفران و عسل میدن تا دهانه رحمش نرم شه و باز شه

زعفران تو غذا هیج ایرادی نداره.اما شربتش خوب نیست چون غلظتش زیاده.

بله عزیزم زعفران کلا تو بارداری خطر زایمان زود راس داره ولی یه مقدار خیلی کم بخوری اونم ماهی یبار مشکلی نداره

سلام منکه ماههای اول روزی چندلیوان زعفران میخوردم و خداروشکر تاالان ک ۲۵ هفته ام مشکلی برام پیش نیومد