۴ پاسخ

قانونی دوسال باید شیر بخورن ولی یکی دوماه زودتر از شیر بگیری مشکلی نداره .طبیعیه ک گریه میکنن .نه مریض نمیشه چیزای خنک بهش بده بعدش بهترین میوه هام مال تابستونه واسه بچه هام بهتره من تقریبا دو ماهه از شیر گرفتم

وقتی اقدام کرده بودی که ازشیربگیری بایدمیگرفتیش،چون دفعه بعدبچه دیگه گول نمیخوره،پسرمن الان 2هفته س که ازشیرگرفته شده

تابستونو بهار نباید بچه رو از شیر بگیری چون روزا طولانیه بچه خیلی خیلی اذیت میشه بهترین پاییزه زمستونم میشه دوسالگی باید بگیری

وقتی بچه رو از شیر بگیری تا چند شب بی قراری میکنه انگار مادرشو ازش گرفتی باید صبر حوصله به خرج بدی تا از شیر بشه ویادش بره اول وعده روزشو کم کن بعد وعده شبارو کم کن بعد از شیر بگیرش اگه یک دفعه ازش بگیری هم مریض میشه هم اذیت میشه