۹ پاسخ

منم کمردرد شدید داشتم ولی پاهام قفل نمیشد .یه سر دکتر برو مطمعن میشی خبالت راحت میشه گلم نگران نباش تو بارداری اتفاق زیاد میفته ایشالله که براتوام طبیعی باشه این حالاتت

سلام عزیزم سیاه تیک نداری؟

منم هفته ششم هستم
امروز بودم دکتر گفت طبیعی ولی گفتم خیلی درد دارم برام شیافت نوشت

جاری من هم رگ پاهاش میگرفت بخاطر کمبود منیزیوم بود شما به دکترت بگو حتما راهنماییت میکنه

هفته ششم هنوز اونقدر جنین بزرگ نشده که به کمرت فشار بیاره
حتما برو دکتر، چون هرچه جلوتر بری سخت تر میشه

درد کمر دردطبیعیی است ولی من پاهایم رگش میگرفت که مجبور بودم این پا را ماساژ بدهم را رگش باز بشه‌.

منم هفته ۶ بارداری هستم کمر درد دارم

به کترت مراجعه کن حتما

به دکترت اطلاع بده حتما