۱۱ پاسخ

شربت گریپ میکسچر یکی از شایع‌ترین و قطعی‌ترین روش‌های درمان دل درد و درمان نفخ شکم نوزاد است. این شربت که از عصاره‌ی نعنا تشکیل شده است، خاصیتی شبیه به عرق نعنا را دارد که منجر به آزاد شدن گازهای حبس شده در سیستم گوارش و در نتیجه احساس آرامش می‌شود. در شرایطی که پیشنهاد می‌شود برای درمان دل درد نوزاد زیر یک ماه بهتر است از دارو استفاده نکنید و روش‌های غیردارویی را به کار بگیرید، اما در سایر کودکان این دارو می‌تواند بسیار موثر باشد.

اما شربت گریپ میکسچر خارجی برای نوزاد بهتر است یا ایرانی؟ در شرایطی که بیشتر افراد احساس می‌کنند همیشه گزینه‌های خارجی کیفیت بهتری نسبت به انواع ایرانی دارند، این موضوع صحیح نیست و شربت‌های ایرانی بسیار با کیفیتی در بازار وجود دارد. بعلاوه این عقیده وجود دارد که شربت‌های هر کشوری با توجه به نیاز مردم همان ناحیه تهیه شده و در نتیجه می‌توانند موثرتر باشند.

شربت گریپ میکسچر برای نوزاد

در مورد بخش دوم سوال و سکسکه باید گفت که دلایل مختلفی برای این حالت وجود دارد که از جمله‌ی آنها می‌توان به رفلاکس و یا بازگشت غذا از معده به مری، خوردن بیش از حد شیر، بلع مقدار زیادی هوا در هنگام مکیدن شیر، حساسیت‌های غذایی، آسم، هوای آلوده و کاهش دما اشاره کرد. اما یکی از باورهای قدیمی این است که سکسکه به دلیل گشاد شدن معده یا روده رخ می‌دهد که هیچ پشتوانه‌ی علمی ندارد و نشانه‌ی چاق شدن نوزاد هم نیست. تنها روندی طبیعی برای خروج هوا یا یک واکنش حساسیتی است. استفاده از روش‌های درست شیردهی و آروغ گیری در بیشتر مواقع می‌تواند مانع از بروز سکسکه شود. اما اگر این عارضه رخ داد می‌توانید آن را با ماساژ شکم، دادن چیزهای شیرین به کودک و حتی استفاده از شربت گریپ میکسچر درمان کنید.

سکسکه کلا خوردن هوا ووارد شدن اون ب معده س. وچه دربزرگسالان وچه دربچه ها. بقیه ش خرافات

ﻭاﻻﻩ ﻣﻴﮕﻦ ﭘﻨﻴﺮﻱ ﺑﺎﻻ اﻭﺭﺩﻥ ﺑﺎﻋﺚ ﭼﺎﻗﻲ ﻣﻴﺸﻪ ﺳﻜﺴﻪ ﻣﻴﻜﻦ ﺭﻭﺩﻩ ﺭﻭ ﮔﺸﺎﺩﻣﻴﻜﻨﻪ ﺑﻌﻀﻲ ﻫﺎﻡ ﻣﻴﮕﻦ ﺑﻌﺪ اﺯ ﺷﻴﺮﺧﻮﺭﺩﻥ ﺑﺎﺩ ﮔﻠﻮ ﺭﻭ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﻤﻴﮕﻴﺮﻳﻢ ﺑﺎﻋﺚ ﺳﻜﺴﻪ ﻣﻴﺸﻪ ﮔﺮﻣﻴﭽﺮﻡ ﺑﺎﻳﺪ ب ﺗﺒﻊ ﺑﭽﺖ ﺑﺴﺎﺯﻩ ﻣﺜﻼ ﺑﻌﻀﻴﺎ ﺑﺎ اﻳﺮاﻧﻲ ﺑﭽﺸﻮﻥ ﺧﻮﺏ ﻣﻴﺸﻪ ﺑﻌﻀﻴﺎﻡ ﺧﺎﺭﺟﻲ

سکسکه وقتی اتفاق میفته که باد تو معده بچه جمع میشه و با اون حرکت داره باد رو از معده اش خارج میکنه.
چه ربطی به چاق شدن و لاغر شدن داره آخه🙁🙁🙁

بستگی داره اگه سکسکه عادی بدون درد و کلافگی باشه خوبه اما اگه طولانی باشه با اذیت شدن کلافگی بچه یعنی رفلاکس پنهان داره من رفلاکس پسرم از سکسکه فهمید دکترش

من جفتشو دادم هم خارجی هم ایرانی دکتر داروخانه گفت هیچ فرقی نداره وقتی من به دخترم دادم به این نتیجه رسیدم جفتش هیچ فرقی نداره

ایرانی بهتر.دختر من باایرانی زودتراروم میشد.هیچکدوم

ن عزیزم قدیم میگفتن دارن معده گشاد میکنن ولی این باور غلطه سکسکه حاصل هوایی ک بچه موقع شیر خوردن میبلعه

من تحقیق کردم دلیل سکسکه اینه که نوزاد داره معده گشاد ميکنه

والا دکتر من میگه ایرانی بده بهترع و اینکه منم شنیدم سکسکه چاق کنندس اما پسر منکه لاغره

خارجی بهتر جواب میده ولی اگه بچتون زیاد دلدرد نداره ایرانیم جواب میده من شنیدم میگن بدن که روال باشه سکسکه میکنن نمیدونم دیگ