آواتار مامان آقاصدرا👶🏻🕊️ مامان آقاصدرا👶🏻🕊️ آقاصدرا👶🏻🕊️ ۱۰ ماهگی
عالیه عزیزم واسه روحیه مامانام خوبه❤️🫰
مامان 💝🧿الی و دلی🧿💝 مامان 💝🧿الی و دلی🧿💝 ۷ ماهگی
ادامه پست قبلی 👉👉👉👉👉👉👉

💐💐معایب پستانک💐💐

وابسته شدن به پستانک
⭕️آلودگی پستانک و ورود عوامل بیماری زا به بدن نوزاد
⭕️خطر عفونت گوش میانی(از بدو تولد تا ۶ماهگی کم است )
⭕️مشکلات فک و دندان
⭕️اختلال در روند شیردهی
⭕️پستانک را بد طعم کنید.
⭕️ مشکلات گوارشی
⭕️تاخیر در گفتار و به حرف آمدن

💐💐نکاتی در رابطه با دادن پستانک به نوزاد💐💐

⭕️به محض اینکه کودک شروع به گریه و بی‌قراری کرد، به عنوان اولین اقدام به وی پستانک ندهید.
⭕️اگر کودک به خوردن پستانک تمایلی ندارد، او را مجبور به استفاده از آن نکنید.
⭕️تا قبل از ۶ ماهگی که سیستم ایمنی نوزاد قوی نشده است، پستانک را پیش از استفاده حتما در ظرف آب بجوشانید.
⭕️از ریختن مواد قندی و شیرین روی پستانک به منظور گول زدن نوزاد بپرهیزید.
⭕️در صورت خراب شدن پستانک یا مناسب نبودن آن با سن فعلی کودک خود، آن را تعویض کنید.
⭕️بند بلندی که بتواند سبب خفگی نوزاد شود، به پستانک وصل نکنید
و در آخر 👌👌👌👌

❓❓چگونه پستانک را از کودک بگیرید ؟❓❓

✅پستانک را بد طعم کنید.
✅اگر کودک بزرگ است، او را تشویق کنید تا پستانک خود را به کسی هدیه دهد و یا آن را با چیز دیگری عوض کند.
✅زمان مکیدن پستانک را محدود کنید. مثلا به کودک بگویید که فقط به ✅هنگام خواب مجاز به استفاده از پستانک است.
✅پستانک را عمدا گم کنید.
✅اگر کودک فقط به هنگام خواب از پستانک استفاده می‌کند، فعالیت‌های دیگری مثل کتاب خواندن را جایگزین مکیدن پستانک کنید.

📚امیدوارم مطالب براتون مفید باشه 📚
مامان 💝🧿الی و دلی🧿💝 مامان 💝🧿الی و دلی🧿💝 ۷ ماهگی
تقویت هوش نوزاد با ۶ راهکار هوشمندانه :👇👇👇👇

۱. دوری از تلویزیون به‌منظور تقویت هوش نوزاد

تماشای مداوم تلویزیون هیچ‌گونه تحریک مغزی به همراه ندارد و نه‌تنها هیچ فایده‌ای ندارد بلکه باعث ایجاد نقص در مهارت‌های شناختی فرزندتان می‌شود

۲. تعامل و ارتباط بیشتر با نوزاد :👇👇👇👇👇

ارتباط زیاد و تعامل مداوم با نوزاد موجب تقویت هوش او می‌شود. در آغوش گرفتن، ابراز علاقه و بازی کردن با نوزاد، مغز او را تحریک می‌کند و قلقلک می‌دهد. وقتی با نوزاد تعامل بیشتری دارید و از نظر عاطفی پیوند محکم‌تری برقرار می‌کنید، اعتماد به نفس او بالا رفته وبه رشد توانایی‌های فکر کردن نوزاد کمک کرده‌اید.

۳. شیر دادن به نوزاد تا ۲ سالگی:👇👇👇👇👇👇

ضریب هوشی کودکانی که از شیر مادر تغذیه شده‌اند، حداقل ۵ درصد نسبت به سایرین بیشتر است. حتما تا ۶ ماهگی به کودک خود شیر بدهید.

۴. موسیقی و تقویت حافظه، یادگیری، توجه:👇👇👇👇

یکی از فواید گوش دادن به موسیقی این است که بازه‌ی زمانی توجه نوزاد را افزایش می‌دهد و منجر به تقویت حافظه او می‌شود.

۵. آشنا کردن نوزاد با دنیای کتاب:👇👇👇👇👇

هیچ‌وقت برای آشنا کردن کودک با دنیای کتاب‌ها زود نیست.
لغات و جملات را بلند بخوانید تا نوزاد آنها را بشنود،

۶. ایجاد چالش برای نوزاد:👇👇👇👇👇
سعی کنید با توپ‌ها، اشکال مختلف و خانه‌سازی‌ها برای او بازی‌های مفرح درست کنید.
مامان زینب مامان زینب ۶ ماهگی
#غذای_کمکی
🍲سوپ باپودینگ کدوحلوایی🎃

مناسب برای پایان 4ماهگی به بالا 🔸برای کسانی که از 4 ماهگی شروع به دادن غذای کمکی به کودک کرده اند🔸

تکه ماهیچه گوسفندی ۱ عدد
کدوحلوایی ۳تا۴ تکه کوچک
سیب زمینی متوسط ۱ عدد
برگ‌گشنیز چندعدد
آب ۱ لیوان
پودینگ کدوحلوایی ۲ قاشق غذاخوری

تکه ماهیچه 🍖گوسفندی 🐏 را با کدوحلوایی🎃 و سیب زمینی و برگ گشنیز 🌿 وپودینگ کدوحلوایی😋 همه رابا آب روی شعله میگذاریم و اجازه میدهیم به آرامی بپزد. همه مواد را در میکسر میریزیم و خوب مخلوط میکنیم. در انتها میتوان چند قطره آبلیموی🍋 تازه به غذا بیافزاییم.

📝نکته :
1) کدو حلوایی تب 🤒 بر است، سینه را نرم و سرفه را آسان میکند. کدو برای درمان قولنج مفید است و مغز🙄 را تقویت میکند. ضمنا ملین خوبی است و در رفع یبوست تأثیر زیادی دارد. چون کدو به آسانی پخته میشود غذایی فوق العاده مفید برای معده های ضعیف، کودکان، افراد سالمند و افرادی که دچار عفونت شده اند و دوره نقاهت را میگذرانند،است.
معمولا با شروع غذای کمکی کودکان ممکن است دچار یبوست شوند که کدوحلوایی این مشکل راحل میکند.
2) سیب زمینی و گشنیز 🌿را خرد نشده داخل سوپ بیاندازید و در انتها میکس کنید. سیب زمینی را بعد از پخته شدن سوپ، پوست بگیرید و با مواد داخل میکسر بریزید تا ویتامین c آن بیشتر حفظ شود.
3)فراموش نکنید که هرچه برای آب پز کردن مواد غذایی از آب بیشتری استفاده کنید و زمان جوشاندن را افزایش دهید، ویتامینهای محلول در آب بیشتری از بین میرود. پس به اندازه آب بریزید.