۴ پاسخ

چند روز؟ اگه یکی دو روزه مشکلی نداره شاید خوابه یا خستش یه چیزه شیرین بخور به پهلو چپ بخواب شیرینی بچه رو تحریک میکنه ببین واکنشی نشون میده یا نه اگه دوباره همونجوری بود حتما برو با دکترت درمیون بذار گلم

مال منم همیشه اینجوره یروز خیلی خوب میزنه ی روز کمه یه روز مثل تیکه شکر خدا سالمه سالمه توهم نگران نباش دکترم گفت چیز شیرین زیاد نخور بعد غذا چندتا تیک هم بزنه کافیه

عزیزم چیز شیرین بخور حتما تکون میخوره بعدشم بچه که بزرگتر میشه جاش تنگ میشه حرکتشم کمتر میشه نگران نباش زیاد هم فشار به خودت نیار

یه چیز شیرین بخور حرکاتش زیاد میشه