۶ پاسخ

نه هرچی تکون بیشتر لذت بهتر😂🤗

با نظر مامانای دیگه موافقم لذت بخش ترین قسمت بارداری تکون خوردنای بچست کیف کن من که عاشق تکون خوردنای جوجمم

خیلی خوبه که..نشان سالم بودن بچه هس😊 واس منم نی نی اولمه و هفته ۲۵ ام هی تکون میخوره و لگد میزنه

سلام.اگه تکون نخوره باید نگران باشید عزیزم

خوشبحالت ایشاالله همیشع پرجنبوجوش باشه....بچه من خیلی کم تحرکه ازبس شیرینی خوردم دندونام خراب شده بچه اولمه دوسدارم تکوناشو ولی خیلی کم تحرکه

تکون نخوردنش باعث نگرانیه نه جنب جوش زیادش!خداروشکر کن سالمه