۱۳ پاسخ

کی آزمایش بدم خوبه.انشالله ک نی نی باشه سالم

مبارکه عزیزم بارداری ولی برای مطمئن شدن آزمایش هم برو ولی به ما هم خبر بده ها😘😘😘😄

بله مبارکه عزیزم😍

کمرنگ هم قبوله.انشاالله که هستی.برو یه آزمایش بتا بده تکلیف معلوم شه

دوفاستون برای چیه عزیز

سلام دوست عزیز...شمابعدازدوماه بی بی چک حاله انداخته؟؟؟؟دوفاستون واسه چیه؟؟؟هفته چندم حاله افتاد؟؟؟میشه راهنماییم کنی چون من هفته چهارم زدم منفی شددیگه نزدم هنوزم پریودنشدم

آره گفتم صبر کنم بهتره

سلام عزیرم انشاالله ک بارداری چندروز دیگه صبر کن ی آزمایش بده

انشالله دعام کنین

عزیزم انشاالله که بارداری برو آزمایش خون بده انشاالله به امید خدا باردار ی

موقعی ک چهار روز ازم گذشته بود بتا اورژانسی دادم.منفی بود.میگم بگذره بیشتر اونوقت برم

انشاالله عزیزم ولی آزمایش برو

ساعت پنج صبح انجام دادم.ساعت نه بلند شدم دیدم.ده روزگذشته ازم