۱۳ پاسخ

واس من۱۶۰بود دختربود

اصلا ضربان ربطی ب جنسیت نداره بمنم همه گفتن از ضربان قلبت پسره یا با ترش خوردنم میگفتن پسره درحالیک من سر پسرمم ترش خوردم هم الان سر دخترم ب اینجور چیزا ربط نداره

والا منکه اولین بار 173 بود و جنسیت پسر بود اصلا ربطی ب ایچیزا نداره

من ۱۷۳ بود دختر بود . دکترم گفت اگر زیر ۱۵۰ باشه یا ۱۵۰ پسره

ربطی نداره من دختر بالا ۱۶۰ هم بود

ربطی نداره واسه پسر اولم ١٢۶ بود سر این پسرم ١۵۶ به جنسیت ربطی نداره بچه با بچه فرق داره

نه خانمی ربطی نداره واسه من سر پسرم 147 بود و برای دخترم 148 بود هر دو تو ی حدودا ولی جنسیتا فرق داره البته دخترم ابتدا 161 بود بعدا تو سنو انومالی فرق کرد

ربطی به ضربان قلب نداره
برای من هردفعه بالای صدوپنجاه بود و پسرِ

ربطی نداره ب ضربان قلب

اره فک کنم مال دختر بیشتر میشه از پسر مال من 138 بود

آره برای منم همینطور بود ضربان قلب دختر بیشتر واسه من 147بود

اگر بالای ۱۵۰ باشه پسره زیر ۱۵۰ دختره البته دقیق و صد در صدی نیست

ربطی نداره مال نی نی من تندمیزد پسره