۹ پاسخ

پدی لاکت واسه کشتن عفونت معدست وکولیک برای درد کولیکی شکم اما بی بی کر رونمیدونم

بی بی کر پرو بیوتیکه کمک ب حرکات روده ای بچه اس ک راحتتر شکمش کار کنه

من بعد از ۴ تا قطره کولیک ایز استفاده کردم واقعا معجزه کرد.طعمش یکم تنده ولی قشنگ بعد از خوردنش اروم میخوابید

پدی لاکت برای تقویت سیستم گوارشی.بی بی کر و کولیکز هم برای دل درد و کولیک نوزاد

عزیزم بی بی کر واسه گوارشه بجای گریپ میکسچرم میتونی بدی

هر سه تا واسه دل دلدرده.من بی بی کر میدم

بی بی کر هم واسه کولیک

بی بی کر واسه نوزادیه که شیرو هی میاره بالا و دل درد داره به اصطلاح رفلاکس داشته باشه بی بی کر خوبه چون دکتر به بچه من بی بی کر داد

گرمیچر خارجی عالیه