۶ پاسخ

بلی
دردهایی مثه درد پریودی در کمر و دل هست طبیعیه
برای من تا ۱۰ هفته بود حدودا
برا بعصیا زودتر تموم مییشه برا بعصیا دیرتر
نگران نباش🌸🌸

در چه حد درد میکنه یه کم اشکال نداره ولی اگه لکه یا خون میبینی ودردش غیر قابل تحمله برو دکتر

من هفته قبل دل درد داشتم با لکه کم رفتم دکتر گفت دل درد همیشه طبیعی نیست بعضیا تا چن ماه دارن ولی برا بعضیا باعث سقط میشه

منم همینطوری بودم رفتم دکتر . گفت: عفونت اداری داری و خون دور جنینت گرفته بهم سفالکسین داد و استراحت مطلق . البته به من گفت جفتت هم پایینه. بهتره بری دکتر .

لک و خونریزی ندارم فقط رفتم دستشویی یکم درحالت نشسته بودم درد گرفت الان درازکشیدم میگیره ول میکنه غیرقابل تحمل نیست

شاید نی نی داره جا باز میکنه ولی در هر صورت با دکترت مشورت کن