۴ پاسخ

لبنیات نخور بجاش قرص کلسیم بخور چای و نسکافه نخور ماهی میگو نخور

سعی کن نشسته شیر بدی، هرپنج دقیقه که شیر میخوره چند دقیقه بغلش کن عمودی آروقشو بگیر تا شیر کامر بره تو معده اش، دفعات زیاد حجم کم شیر بده

دکتر باید بهش دارو میداد اگه داده اونا رو مصرف کن .چیزایی که معده خودمو آدمو اذیت میکنه هم نخور مثل فلفل پیاز .اصلا هم خوابیده بهش شیر نده کلا زیر شش ماه خوابیده شیر دادن باعث عفونت گوش و گوش درد میشه و خوب نیست موقع شیر دادن یه بالش کوچولو بذار زیر پات تا سر بچه بلند تر از بدنش باشه

داروهاشو به موقع بده،اصلا در مورد داروهاش سهل انگاری نکن،چون بمونه بدتر میشه،
خابیده اصلا شیر نده،باید حالت شیبدار باشه،رو یه بالشت شیر بده که بتونی بالشتو کج کنی ،
چیزای نفاخ نخور،عرق نعنا نخور