۱۳ پاسخ

انشاله که مشکلی نیس عزیزم.استراحت کن.والا من هر طورم میشه میرم دکتر میگه طبیعیه.دیگه خودمم هر دفعه اینو به خودم میگم😑

فک کنم طبیعی باشه بخاطر اینک بچه داره رشد میکنه ب اعضلات شکم فشار میاد تو فامیلمون داشتیم همچین چیزی طبیعی بوده حالا برا اینک مشکلی نباش ب دکترت بگو

منم از دیشب سمت چپم درد میکنه ولی دراز میکشم بهتر میشه با این وضعیت ادم میترسه دکترم بره دیگه

منم اینجوری میشدم دکتر دو تا آمپول فمولایف برام نوشت هفته ای یه دونه بزنم.خیلی خوب بود

سلام گلم چون سر جنین اونجاس داره ازیت میکنه و فشار میاره به خاطر همین درد داره بعد سه ماه اخر بارداری هستی بچه هم داره رشد میکنه و هر سری جا براش تنگ تر میشه

سلام عزیزم..منم دقیقااا همینجوری میشم...و هفت ماهمه...نگران نباش فک کنم طبیعیه..البته منم مثه شما هنوز،دکتر نرفتم...دلی کلا سمت راستم بیشتر درد میکنه

عزیزم ۷ ماه ک هستی چندهفته ای چندهقته رفتی تو ۷ ماه؟

سلام منم تو هفت ماه دو روز درد شدید قسمت راست شکمم داشتم خودبه خود خوب شد

منم همینجوری که شما میگید هستم هفته ۲۵ام خیلی. عذاب آوره 😭اما بازم به دکتر تون اطلاع بدبد
من این هفته میرم حتما...

تغییر وضعیت بده وقتی شکمت درد میاد منم سمت راست شکمم از پایین درد میگیره یکی دوماهه

طبیعیه عزیزم. من ک یه وقتا از تخت که بلند میشم از کف پای راستم تیر میکشه تا لگنم. و جتی استخوان جلوی لگن . همیشه هم سمت راسته

سمت راست طرف کبدته حتما به دکترت بگو که درد داری

این طبیعی است ودردها بیشتر میشود کجاییت دردمیکنه