۹ پاسخ

سلام عزیزم، میشه لطفا بگیرد زور زدن پسرتون الان خوب شده یا نه؟ دختر من سه ماهشه و هنوز زور میزنه

طبیعیه.پسر منم تا قبل سه ماه اینطور بود الان خوبه.دکترش هم دارو بهش میداد تاثیری نداشت.

از دل درد هست عزیزم ..شیرت سنگینه باعث میشه دل درد بگیره

ازدلدرده عزیزم کولیک داره

دختر منم اینجوریه بردم متخصص اطفال گفت عیب نداره اینا علاعم کولیکه تازه ب من گفت شاید بدتر هم بشه

قطره ایزی کول بی بی بگیر ب اندازه ی سنش نوشته چندقطره شش بار در روز یا داخل شیر خودت یا شیر خشکـ میریزی عالیه من دخترم الان ۹قطره میریزم

دختر منم اینجوریه میگن طبیعیه

طبیعیه قدیمی ها میگن پسر با زور بزرگ میشه

اره پسره منم خیلی زور میزنه که صورتش سیاه میشه نمیدونم ماله چیه