۱۰ پاسخ

من به پسرم هم کپسولشودادم هم شربتشو فایده نداشت به نظرمن...رفلاکس یه دوره ای داره باتکامل دستگاه گوارش ومری و معده خودش خوب میشه داروفایده نداره..

رفلاکس دارویی برای درمان نداره.امپرازول فقط اسدیته معده رو کم میکنه که مری نی نی رو هنگام رفلاکس نسوزونه .و به نظر من باید در صورت صلاح دید پزشک مصرف بشه که نی نی اذیت نشه

من دادم فایده نداره

بله من دادم خیلی خوب بود

سلام.اره من.خوب بود

خیلی عالی بود من که خیلی رازی بودم والانم ب غذا خوردن افتاده دیگه استفاده نکردم

من دادم بهتر شده

من دادم اصلا خوب نبود بچم اسهال گرفت قطش کردم رانیتیدن دکتر داد بهش خوب شد

من دادم بدتر شد

اره خیلی خوبه.رفلاکس رو خوب میکنه