۳ پاسخ

آره من متوجه شدم ، خیلی روزهای بدی بود ، فکر کردم بچه ام سقط شده، آخه چهارشنبه شب لک دیدم تا شنبه که برم سونوگرافی دق کردم، راستش اینجوری بود هربار میرفتم دستشویی و خودمو خشک میکردم روی دستمال یه رگه‌ی نازک خون میدیدم

واسه هرکس یه جوره،بعضیا اصلا ندارن بعضیا چند روز دارن بعضیا لک بینی دارن بعضیام خونریزی من خودم با درد زیر دل و گرفتگی شکم شروع شد و کمی خون همراه ادرار دیدم دیگه ام ندیدم همین

آره عزیزم ،من متوجه شدم اما اینجوری نیست که همه متوجه بشن،یعنی ممکنه یکی لکه بینی داشته باشه یکی نه،یه لکه ی کوچیک قهوه ای رنگه که ۲یا۳ روزه تموم میشه