۳ پاسخ

تند تند بهش شیر بده، خودت هم نمیتونی شیر بدی شیر خشک بده چون بچه فقط باید بیرون رویش زیاد باشه ، بخاطر همین تا جایی که میتونی شیر بده، خودتم غذای مقوی بخور

بستگی به سن بچه و عدد زردی داره . من بچم یه روز بستریش کردم زودخوب شد ‌ . شاطره ‌ و ترنجبین و کاسنی اینا دیر جواب میده ‌ اعصاب خوردیه

هر دکتری ی جوره من خودم ترنجبین وشیر خشت و کاسنی دادم خودمم خوردم