۱۹ پاسخ

من بی حسی بودم پمپ درد هم گرفتم ... شب اول اصصصلا درد نداشتم .. بعدش هم شیاف دیکلوفناک استفاده میکردم اصلا سردرد و کمر درد نداشتم خدا رو شکر ... یعنی سوزش جای ترکهای شکمم بیشتر اذیتم میکنه تا جای بخیه یا درد عمل ...
برای رفع عوارض بی حسی نسکافه و نوشابه میل کنین و سر رو شدیدا تکون ندین... بعد از چند ساعت خوب میشین ....
در بی حسی نوزاد سالمتر میمونه..در بیهوشی مواد بیهوشی به جنین منتقل میشه و عوارض داره براش

من سز بودم بی حسی
تا الان ک 37 روزه زایمان کردم مشکلی نداشتم

سلام من سزا شدم بیحسی کمر نابود میکنه من الان ۳ ماهه سزا شدم هنوز هم کمرم درد میکنه

بیهوشی کامل عزیزم

بی حسی بهتره.
بیهوشی اینطوره که وقتی به هوش بیای دردای رو حس میکنی،البته مسکن و شیاف میدن.ولی بیحسی بهتره چون دردی حس نمیکنی.فقط مشکلش اینه که اگه سرتو تکون بدی بدترین سردرد دنیا میاد سراغت و داغون میشی.پس فقط کافیه سرتو تکون ندی.

من بچه اولم با بیهوشی بدنیا آوردم ولی بچه دومم با بی حسی الان ده روزه زایمان کردم خیلی سر درد و گردم درد و کمردرد کشیدم

بی حسی خیلی بهتره ازهرلحاظ عوارضشم کمتره

سلام من که بی حس شدم سخت بودبنظرم هردوتاش سخته

بیهوشی بهتره بیحسی آمپولو تونخامیزنن وعوارض بعدش

ازکمر سرشدم ده ساله دسشوییمو نمیتونم نگه دارم لعنت به دکترم

بیهوشی بهتره ،چون بی حسی بعداکمردردخیلی داره ،من که دوباربیهوش شدم

بی حسی نی نی رو میبینی ،الان همه بی حسی انجام میدن . فقط باید مراعات کنی تا ده روز نباید هیچ کاری انجام بدی . حتی از سرویس هم زود بیای بیرون تا سردرد نشی ، چون گویا سردردش ماندگاره .
چون سزارینی نبودم همینقدر اطلاع دارم.

من بیهوش بودم راضی بودم خداروشکر درد هم نداشت

بی شک بیهوشی چون من هم تجربه بیهوشی داشتم هم بیحسی، بیحسی عوارض بعدش خیلی داره اذیتم میکنه

الان دیگه اصلا بیهوش نمیکنن

من بیهوشی کامل بودم ولی این دفع رابیحسی کند

من تازه ۴۵ روزه سزارین شدم قبلش دردطبیعی کشیدم بعدلحظه اخرسزارین شدم به نظرمن بیهوشی بهتره چون بیهوشی هیچی نمیفهمی ومیگن عوارضش کمترازبی حسی

سلام گلم بیهوشی خیلی بهتره و عوارضی نداره.اما بی حسی بخاطر تزریق سوزن تو کمر خیلی عوارض داره و باعث کمردردهای بدی میشه.من خودم بهوش شدم

من که مردم از سر درد تا ده روز .اصلنم نمیخام دیگه بی حسی رو تجربه کنم.