۹ پاسخ

بیهوشی کامل عوارضش زیاده،بی حسی هم البته عوارضه خودشو داره مثل سردرد،دست درد و کمر درد

من ۲۴روز پیش بی حسی سزارین شدم عالی بود همون لحظه که صدا بچت میفهمی خیلی قشنگه

میشه بپرسم آخرین تاریخ پریودیت کی بود؟؟
الان دقیق چند هفته ایید؟؟

بیهوشی خیلی بهتره

بیهوشی بهتره بیحسی خیلی وحشتناکه من چهل روز پیش زایمان کردم خیلی بد بود همش احساس میکردم همه چیز حالیم میشه فقط درد نداشتم

عزیزم بنظرخودمن بیحسی خیلی بهتره چون بیهوشی بلافاصله بعدبهوش اومده دردت یدفه شروع میشه ولی بیحسی اونم اروم ک سری بودنت بره دردت شدت پیدامیکنه واینکه بچتومیبینی همون لحضه که ازشکمت میارن بیرون واین حس خیلی بی خوبیه وتواینوتوبیهوشی تجربه نمیکنی عزیزم

منم بی حسی بودم چیزی متوجه نشدم. بعدشم سردرد وکمر درد نداشتم.بیهوشی عوارضش بیشتره.

بی حسی ی بدی ک داره اینه ک میگن تا اخر عمر کمردرد داری

بی حسی خیلی خوبه، بیهوشی به نظرم عوارضش بیشتره. توی بی حسی لمس میشی کلٲ هیچی نمیفهمی، برای من پاهامو خم میکردن نمیفهمیدم، یکی دو ساعت بعدشم بی حسیم شروع کرد به رفتن. البته من کلٲ خیلی زود بی حسیام میره. بی حس باشی صدای گریه بچه رو میشنوی و میذارن کنار صورتت. حالا بذار دوستان بیان برای بیهوشی هم نظر بدن