۵ پاسخ

باید بعد شیردهی ندی چون معده ش پره بالا میاره گلم

عزیزم باید نیم ساعت فاصله بدی قبل و بعدش نباید شیر بدی

سلام
عزیزم ربطی به شیر دادنت نداره.
اصولا بچه ها بعد هر شیر دهی اگه دقت کنی بخوای بازیش بدی دمر بذاریش کمی بغل بگیریش اضافه اش رو پس میده بنابراین اگر بعد شیردهی بهش ویتامین بدی همین اتفاقم هس.
من یا قبلش میدم یا اجازه میدم شیری که خورده کمی ازش زمان بگذره بعد .اگه اتفاقی یا تو شرایطی مجبور بودم بعد شیر دهی بدم میذارمش رو پام میدم و زیاد تکونش نمیدم ده ویقه که بگذره دیگه بالا نمیاره‌.
البته که هر بچه ای قلق خاص خودشو داره

سلام خب نباید بلافاصله بعد شیر بدین حداقل نیم ساعت صبرکنین یا قبل شیر بدین برای من هم یبار شد بعد شیر دادم بالا آورد

بخاطری که قبلش شیرخورده با معده خالی بهش بده که بالا نیاره