۱۰ پاسخ

لیپوزفر عالیه من استفاده میکنم راضی ام اون یکی رو نمیدونم

عزیزم معلومه فروسیس...چون خارجی ه..فکر کنم سوئیسی باشه...ولی کمیابه و گیر نمیاد ..لیپوزوفر ایرانی ه و توی ایرانی ها بهترینه...و همه داروخانه ها دارن... پس نگران نباش اگر فروسیس پیدا نکردی لیپوزوفر تو ایرانی ها جایگزین خوبیه

فروسیس استفاده می کنم خوبه راضیم سیاه نمی کنه ،ولی اون یکی رو خبر ندارم.

سلام اگه میخوای بخری لطفا لیپوزوفر بخر

من به پسرم لیپوزوفر میدم طعمش خیلی دوس داره مزه اب نبات میده دندونارو هم اذیت نمیکنه با اشتیاق هم میخوره

لیپوزوفربهتره چون دندون بچه هارو سیاه نمیکنه ولی قطره های دیگه اینجوری نیستن

دوتاشم دادم لیپوزفر بهتره

لیپوزوفر دندان سیاه نمی کنه. اما فروسیس سیاه میکنه

جفتش خوبه هرکدوم پیدا کردی بده

لیپوزوفرخیلی حوبه