۹ پاسخ

من دیروز دکتر رفتم منم معدم خیلی اذیت میکنه گفت رانیتیدین تو بارداری اصلا ضرر نداره رانیتیدین بخور

بهتر از همه عسل زود جواب می دهد

سلام منم همین مشکلو داشتم دکتر برای من فاموتیدین تجویز کرد خیلی خوب بود

سلام عزیزم آخ گفتی منم خواب و خوراک ندارم از دست سوزش معده.از وقتی بیدارشدم هیچی نخوردم ضعف کردم شدییید ولی معدم میسوزه و ترش میکنم همش

منم مشکل تورو دارم دکتر برام فاموتدین ۴۰ نوشته عالیه بهتر از راینتدینه

سلام دکتر ب من شربت معده داده ولی بهتره مشورت کنی با پزشکت

سلام منم برام شربت معده و فاموتیدین نوشت هیچ تاثیری نداشت برام شربت گیاهی نوشت خیلی عالی بود

سلام عزیزم من هفته۳۴هستم هنوز این مشکل رو دارم تنها چیزی که ارومم میکنه قرص معده قرص راینتدین میخورم

عزیزم باید بری دکتر باتوجه ب شرایطت داروی مناسبی بهت بده