۲۱ پاسخ

دخمل من هم رفلاکس پنهان داره رانیتیدین میخورد تااینکه چند وفت پیش یهو خس خس سینه گرفت دکی گفت مال اسید معدشه بهش امپرازول داد گفت رانیتیدین قطع کنم خداروشکر خیلی بهتره شما چرا هم امپرازول میدی هم رانیتیدین یکیشو باید بدی چه خبره گناه داره بچه امپرا خودش قویه

برای رفلاکس تجربه ای که من دارم اینه که وقتی شیر میخوره فورا بعدش بلندش نکنید که اروغ بگیرید بزارید چند دقیقه بگذره بعد

عزیزم رفلاکس پسر شما خوب شد دخترم سه ماه و ده روزشه اس امپرازول میخوره ولی بازم خیلی بی قرار آب دهنش حباب میشه جلو لبش کمی هم میره خودشو کمونی میکنه جیغای وحشتناک میکشه پسر شما خوب شد دارن افسرده میشم به خدا

خدارو شکر معراج خیلی خوب شده چون من دارم حسرت میخورم .تو هم سعی کن یه سری بخورها رونخوری حسرتشون و بخور خوب میشه انشالله

دخترمنم رفلاکس داره دکتربهش پدی لاکت با بی بی کر بهش داد سینشم خیلی خیلی خس خس میکنه ولی دکترگفت چیز مهمی نیست اشکالی نداره نمیدونم چی کارکنم

شاید ۶ ماهگی یا ۸ ماهگی یا خیلی به ندرت ۱ سالگی

با اين داروهايي ك دادين شيرخوردنش بهتر شد؟؟

رانیتیدین داروی خوبی نیست... برای بزرگسال هم دیگه تجویز نمی‌شه

پسر من شيرخشكيه،شيرشو عوض كردم و فقط قطره پدي لاكت بهش ميدم،رفع شد كامل رفلاكسش. دارو دكتر داده بود اما من بعد تعويض شير ديدم بهتر شده واسه همين بهش ندادم.

سلام من دیروز از دکتر پرسیدم گفت اصولا تا۶ماهگی اینا فوقش۱ سالگی خوب میشه

سلام عزیزم رفلاکس گل پسرت خوب شد من یکم به تحربه نیاز دارم

علایم رفلاکس پنهان چیه ؟

راینیتیدین که ممنوعه شربتهای گیاهی استفاده کنید
پاسخ های قبلی گفتم
سگا گریپ خوبه

معمولاتاشش ماه به بعدروبه بهبودیه ولی یکسال به بعدمیره پی کارش

موتیلیومم خوبه‌
عزیزم این راه ادامه داره فعلا منم مثل شمام

سلام از کجا میدونین رفلاکس پنهان داره نشونهاش چیه

پسر منم رفلاکس داره. با امپرازول و این چیزا هم خوب نشد، از ۴ ماهگی بهش غذای کمکی دادم، خداروشکر خیلی خوب شده. دکتر گفت که به غذا خوردن بیفته دیگه بالا نمیاره، منم بهش غذا دادم دیگه

سلام مامان رادین.پسرتون خوب شد؟
منم مشکل شمارو دارم

مامان رادین رفلاکس پسرت خوب شد؟جیغ و.بی قراریم داشت پسرت

قطره کولیکیز براش بگیر من دادم واقعا موثر بود

علاعمش چیه ببینم پسر منم داره