۱۶ پاسخ

سلام عزیزم،زردی اصلا نگرانی نداره ببر دکتر ببینه ازش ازمایش خون میگیرن اگر زردی مونده باشه نشون میده،

من بچه خواهرم زردی داشت بهش شیر خشک دادن خوب شد

سلام تنها کاری که میتونی بکنی تن تن شیربده بهش که تن تن مدفوع کنه و زردی خارج بشه از بدنش
اخه بدن اون تازه داره خودش کارهاشو انجام میده کبدش فعالیتشو شروع کرده و طبیعیه که زردی پیش میاد پس نگرانی نداره

بعد از دستگاه زردی تقریبا سه یا چهار روز میمونه و با خوردن شیر و ادرار و مدفوع کردن کم کم از بین میره
نگران نباش منم پسرم اینجوری بود

من مادرشوهرم تا ازبیمارستان اومدم بچه۱روزه رو گذاشت توی پرپین.۳روز روزی۲ساعت.پرپین رو له کن بچه رو بزار روش و قنداق کن ولی روبه روی کولروجای سردنباشه

بستری شدن تو بیمارستان بهتر از اوردن دستگاه به خونه است،چون اونجا مدام کنترل میشه،پسر منم زردی داشت،دوروز بستری بود

سلام عزیزم زیاد بهش شیر بده تا پی پی کنه زردیش بره

سلام بالای سر بچت تو گهوار ش چند حبه سیر بزار تویه پارچه ببند بالا سرش .و بهش عرق کاسنی بده ومهتابی یا چراغ نور سفید بالا سرش روشن بزار حتی روز ها ایشالله که رفع میشه

سلام قطره شیر خشت بهش بده خوب میشه

ترنجبیل با عرق شاطره بدش.خودتم خنکی بخور خوب میسه.جاشم خنک نگه دار

چربش کن..روش سوزه یاسین بخون

فقط تند تند بهش شیر بده ادرار کنه دختر منم زردیش تا چهل روزگی داشت بعدش خوب شد خداروشکر ترنجبین خوبه بهش بده

زردی کم کم خوب میشه تایک ماه تاچهل روزطول میکشه تااثرش کم شه.بهتره یه متخصص اطفال کاربلدببری وزیرنظرش باشه پسرمنم تقریبا 9روزتودستگاه بودامایه دکترخوب بردم ویه قرص دادوده روزبهش دادم بعدش زردیش کم کم اومدپایین وخوب شدالبته شیرخودتوهم تندتندبده.

باشیرگاوحمومش کن

عزیزم زردی زیر 8 مشکلی نداره

سلام خودش خوب میشه جای نگرانی نیست