۶ پاسخ

واکسن چهر ماهگی همون سخته دختر منم دوروز تب کرد مراقب باش تبش زیاد بالا نره استامنیفون موزی بده پا شویه هم اب سرد نباشه. تب سنج دارین تن تن تبشو چک کن اگه بیشتراز 38 شد ببرش دکتر

سلام عزیزم استامینوفن که تبش رو پایین میاره. با تب سنج ببین اگه بالای 38 درجه باشه تب داره ببرش بیمارستان .در ضمن یه مقدار خیلی کم آبغوره بریز توی آب جوشیده سرد شده با اون پاشویه بده تبش میاد پایین.

پسرت چند کیلو هست چند قطر میدی منظورت از چی از توتفرنگی ها است یا تلخ فرقی ندار جواب میده اگر وزن ..... دوبرابر وزن میدی دیگه ...

منم امروز واسه دخترم واکسن ۴ ماهگی زدم و همین قطره پاراکید رو میدم

عزیزم به اب ولرم یه کم نمک بریز بااون پاشویه کن
زود پایین میاره

استامینوفن یکم به جای که واکسن زده بزن دردش کمتر میشه. ویکس معمولی هم دور جای واکسن بزن اروم میشه بجه