۶ پاسخ

ب من رانیتیدین دادن گفت بهش بده تا ۶ماهگی درگیری

عزیزم از کجا تفاوت رفلاکس معده و استفراغ را متوجه میشید؟
پسر من ۱۱ روزشه بعضی روزها شیر غلیظ همراه با آب دهنش بالا میاره و مثل خلط گلو غلیظه
این رفلاکسه؟

من شربت امپرازول میدم ولی تاثیری هم ندیدم میگن شش ماه خوب میشه

قرص نکسیوم ورانیتیدین ازدوماهگی دخترم تحت درمانه الانم هنوز دارو مصرف میکنه خیلی بهتره شکرخدا

دکتر به دخترم شربت رانیتیدین داد و شربت متوکلوپرامید. خوب بود

من که هردکتری رفتم هردارویی دادم بچم خوب نشد فقط الان دلدردش یه خورده بهترشده ولی همینجور بالا میاره