۶ پاسخ

سلام عزیزم
با دستگاه

بادسنج بهتره با دستگاه دوستم انجام داد هم پایین بالا زد هم چرک ولی خودم بادسنج سوراخ کردم دخترمو سر یه هفته خوب شد

سلام دستگاه بهتره دکتر دختراول من گفت زودتر از ۶ماه نباید سوراخ کنید اخه روی شنوایی بچه اثر میزاره

من که با دست سوراخ کردم همون لحظه گریه کرد بعدش اصلا اذیت نشد خدارو شکر بعد یک هفته هم گوشواره انداختم کاملا خوب شد با دستگاه یه تیکه از گوشت کنده میشه اما با سوزن نه

سلام من هنوزگوش سانیاروسوراخ نکردم میگن ۳ماهش تموم بشه بهتره،بنظرم بادستگاه احتمال عفونت کمتره

من بردم دکتر با دستگاه سوراخ کردن زیاد درد هم نداشت با دست ممکنه عفونت کنه دکتر بهتره