۶ پاسخ

سلام .نه عزیزم اصلا نبات بهش نده .هیچ چیز شیرین غیر طبیعی تا زیر یک سال نباید بخوره .اب دهن زیاد میتونه علتهای مختلفی داشته باشه .رفلاکس یا دندون در اوردن باعث زیاد شدن اب دهن میشه .شیر خشک هم اصلا سرد نیست .به حرف هر کس که چیزی میگه گوش نده مگر اینکه اساس علمی داشته باشه .اگر خیلی کوچولوت اذیت میشه با دکترش صحبت کن

عزیزم ربطی به سردی نداره دخترمنم همینطورهومال لثهاشونه

سلام نبات داغ بهش بدین حدود سی سی سی و یکم نبات سفید تا شش ماهگیم طبیعیه

عزیزم دختر منم اینطوره جای نگرانی نیس.داره برا دندون درآوردن آماده میشه

سلام پسرمنم اینجوریه میگن نشانه دندوناش میخاره داره کم کم اماده سازی برا در اوردنشه

سلام عزیزم نبات داغ با عرق نعنا بده ولی احتمالاً لثه اشم میخار دندان گیر بده دستش