۴ پاسخ

مبارکش باشه پیش پیشنیم ساعت قبل از رفتن استامینوفن بهش بده همین
چون دیگه نمیشه کاری کرد بچه گریه میکنه خودتم صد در صد گریه میکنی

سلام عزیزم ایشالا به سلامتی.منم خیلی استرس داشتم اما خداروشکر به خیر گذشت سختیش فقط روز اول بود که از بی حسی میره و ادرار اولشون براشون سخته

سلام عزیزم منم تازه پسرمو ختینه کردم. روز اول اذیت میشه گریه میکنه. سعی کن آرومش کنی و پاهاش بهم نخورن. مایبیبی شو گشاد تر ببند. به محض اینکه جیش کنه بهتر میشه.

پسرمو۲۰روزش بود ختنش کردم زودی خوب شد