۶ پاسخ

بنظر من حلقه از همه بهتره

منم دوتا پسرم ختنشون حلقه ای بود سر ده روز هم خوب شدن راضی بودم

من پسرم ۵ماهشه ولی هنوز میترسم از یی قراریش که برم ختنش کنم ولی تاجایی که شنیدم میگن حلقه ای خیلی بهتره. زودم خوب میشه و بی قراری نمیکنه

حلقه خیلی راحت و خوبه

من پسرمو تو دوماهگی با روش حلقه ختنه کردیم،زیاد بی‌قراری نداشت،حلقش ده روزه افتاد،بخیه میگن زیاد خوب نیس،بازم ب نظر من مونده به اینکه گوشت بچه چجوری باشه،بعضیا زود خوب میشن ولی بعضیا دیر خوب میشه

پسرمو حلقه بردم تو یک ماهگی الان ک سن پسرت بیشتر شده گمونمبخیه کنن