۸ پاسخ

بستگی به روند بهبود بیماری هست باید دکتر تشخیص بده دارو کی قطع بشه

امپرازول واقعا داروی خوبیه. دوقلوهای منم تا ۶ماهگی استفاده میکردن ک بعد خوب شدنو دکتر قطعش کرد البته نه یهویی تدریجی باید قطع کرد.

سلام عزیزم دختر من شربت ساختی امپرازول بهش میدادم اونم از ۳ماه و نیم تا ۵ ماهگی

من از ۲ ماه ونیم هنوزم میدم ۲۵ گرانول صبح ۲۵ گرانول شب البته خارجی میدم بهش

من شنیدم رفلاکس تا وقتی که بچه غذا بخوره ادامه داره من بهش شیر خشک میدم چون نه شربت میخورد نه قرص دکتر گفت شیرخشک بدم

من ک فعلا میدم گلم.۲ ماه هست امپرازول میدم روزی ۴۵ گرانول از ۳۵ گرانول شرو کردم .نمیدونم تا کی قراره بدم

مال من رانیتدین داد دکتر دوماه بهش دادم وای امپرازول که خیلی تلخه چجوری بهش میدی طفل بی گناه

سلام عزیزم پسر من از ۳ماهگی میخوره و دکتر گفت تا ۷ ماهگی باید بخوره بعد بیارش پیشم دوباره .