۶ پاسخ

سلام عزیزم منم دوروزه اول اینطور بودم ولی محافظ سینه خریده بودم ازسیسمونی الان چندروزه راحت شدمه چون خودش قشنگ نوک داره میزاری روسینت بچه راحت مک میزنه چون سرش بزرگه اینطوریه هزینش هم ۱۰تومن بیشترنیست

به من‌ تو بیمارستان گفتن با آب قند شیرین کن سینتو بعدش خیلی راحت گرفت

سلام اگر واقعا مجبور به دادن شیر خشک هستید با قاشق یا لیوان کوچیک بهش بدید با صبوری.
وقتی راحتی شیشه رو بچشه دیگه سینه نمیگیره.
بعد میتونید سینه رو بذارید دهنش یه سرنگ شیرخشک هم البته بدون سوزن از بغل سینه بذارید دهنش اون رو بخوره بعد مجبور بشه سینه رو بمکه که گول بخوره فکر کنه سینه همون طعم رو داره.
فقط صبور باشید.
شیرتون خم که زیاد بشه با مک زدن کم شیر زیادی میاد دهنش دیگه اعتماد میکنه.

شاید سینت نوکش درنیومده یا سنگینه بدوش با سرنگ هم نوکش درمیاد هم سبک میشه فلن باقاشق بده بهش گشنه نمونه اصن شیشه نده

من ی ماهو نیمه گذشته هنوزم نیمیگیره شیرخشک میدم ولی تو سعیتو بکن بگیره شیشه اصن نده من خیلی پشیمونم دلم میخادبرگردم ب روز اول زایمانم قبل اینکه شیشه داده بودم😔