۶ پاسخ

چون که دوس دارن روزا میخابن شبا بیدارن ما ماماناهم وظیفمونه ک بیدار باشیم شوهرامون ک نمیان بگن شما یک ساعت بخابید ما مراقبت میکنیم

بله تا چهله اینطور هستش بعد درست میشه

والا دختر من دو روز دیگه چهل روزش میشه، منم تا حالا دو ساعت پشت سرهم نخوابیدم، همین الانم عاجز شدم، چون هم خوابم میاد، هم دخترم همش گریه میکنه، نه شیر میخوره نه می‌خوابه

عزیزم تا چهل روز بعضیا اونطورین شبا نمیخوابن بعضیام که مثل دختر من به زور میخوابن ن بابا شوهرا انگار از خونه پدرمون آوردیم نگه نمیدارن گریه کردنی مال ماس خندیدنی مال اونا

بعضی از بچه ها شب بیدارن روز میخوابن و بعضی برعکس بعد از چهل روز درست میشه بهتره از همسرتون بخاید کمکتون کنن چون فرزند اونم هست

هنوز شب و روزا تشخیص نداده