۷ پاسخ

منم نی نیم پسره کمردردداشتم اوایل بارداری پسرم بیشترسمت چپ میزنه همش پایین میزنه صورتم بعضی وقتایه دونه جوش میزنه بالای لبم درکل همه میگن صورتت خوشکل شده شکم گرده

سلام بچه من پسره تو آزمایش سلفری بهم گفتند البته قبلشم دکتر تو سونو غربالگری سه ماهه اول گفت پسره
هوس ترشی میکردم البته زن داداشم بچش دختر بود اونم هوس ترشی میکردیا بزرگی سینه چپ و راست .هر دو تامون جفتمون پایین بود ازاون دختر ارمن پسر . از رو این چیزا نمیشه بنظرم تشخیص داد

سلام .من صورتم جوش زده وهوس ترشی میکنم همش اما بچم دختره

سلام عزیزم من ترشی وشوری بیشتردوست دارم،آکنه هم نزدم،اتفاقا نی نی هام بالابودن سمت راست،ازمرغ شدیدابدم میومد ازگوشتم زیادخوشم نمیومد فقط زیادی میوه،شربت پرتغال😁ویارمم وحشتناک بود خیلی حالم بد بودتهوع شدید

عزیزم منم پسره سمت چپه فعلاهم پایین شکممه ازترشی شوری خوشم میامدسینه چپم بزرگتره جوش میزدم گرگرفتگی داشتم

منم ني نيم پسره پوستم يكي دو درجه تيرترشده صورتم كلا بهم ريخته خودم ميگم زشت شدم بقيه ميگن نه ولي صورتم لكه اورده ح

والا منکه پسر باردارم همه میگن خوشگل تر شدی کک و مک هم نزدم نه خیلی ترشی دوس دارم نه شیرینی نی نیمم سمت چپمه از سینه هامم چیزی متوجه شدم🙄