سلام.پای دخترم خیلی سوخته چی بزنم خوب بشه

۱۳ پاسخ

سلام فقط پماد ریکاو بزن برای سوختگی شدید عالیه حتی ادرار سوختگی

پماد آردن عالیه

من در اینجور مواقع اول پماد بتامتازون میزنم بعد روش پماد سوختگی پا رو میزنم.خیلی خوب میکنه.مخصوصا اگه شب موقع خواب بزنی تا صبح خوبش میکنه

پمادفیروزخیلی عالیهههه

فقط پماد آ.د من برایه پسرم این پماد رو زدم خیلی خوب بود

سلام گلم دختر من پاش با هیچی خوب نمیشه اما تا براش پماد کلوتریمازول و بتامتازون قاطی میکنم میزنم معجزه میشه

عزیزم منم جدیدا همین اتفاق برای دخترم افتاد. چندین نوع کرم استفاده کردم. اخرش اینجوری خوب شد. تریامسینولون ان ان را با کالاندولا قاطی کردم خداروشکر خیلیییی بهترشد

گلم‌ صحبت مامانی دیگه ام درسته
اما اگر شیر خودتو میدی تو ظرف به اندازه قاشق غذاخوری شیرتو بدوش بعد اینکه پاشو شستی خشک شد هوا خورد موقع بستن پوشک شیرتو بریز جایی که سوخته خیلی فوق العاده جواب میده
چون شیر چربه و کلی مواد مغذی داره.

سلام کرم کالاندولا عالی

پاهاشو تمیز بشور بعد خشک کن پماد کالاندولا یا ترماسنون ان ان ب صورت ی لایه ضخیم بمال خوب میشه

سلام روغن نباتی هم خوبه زینک اکساید

سلام عزیزم. زینک اکسید رو خیلی زخیم بمال به پاش. هر دو ساعت یه بار اینکارو تکرار کن. خیلی زود خوب میشه

سلام مامان رومیسا جون، به نظر من، سودو کرم عالیه، توصیه میکنم حتما از این کرم استفاده کنید