۶ پاسخ

سلام
بخیه ها درد داره بعد حالت سوزش و خارش داری که یعنی داره جوش میخوره
تو آب ولرم بشین با آب نمک خودت شست و شو بده با سشوار خودت خشک کن

از این بالش های حلقه مانند بگیر از داروخانه بشین روش .خیلی خوبه

عنبر و نسا روز دوبار دود کن واسه بخیه هات خیلی خوب.بعدم سشوار نکش فقط با آب خالی بشور اگه پماد آلفا گیرت اومد استفاده کن خیلی خوب سریع سر۲-۳روز بخیه هات میفتن درداتم برطرف میشه

سلام. زمان بگذره. خوب شستشو بدین و بعد با سشوار خشک کنین محل بخیه رو

وااااای از دست بخیه درد.
پماد الفا بزن بهش زود خوب میشه

عزیزم این ک درد داشته باشی عادیه....اخه خیلی نگذشته از زایمانت...منم طبیعی بودم چهل روز ک گذشت خوب خوب شدم...ی کم تحمل کن هر روزی ک میگذره بهتر میشی..بخیه هاتم ک بیفته دیگه راحت میشی..