۶ پاسخ

بستگی داره‌ به بچه.دختر من ۳ ماهش تموم شده.تازه الان ۲ میخوابه.قبلا ۵ صبح بود.کم کم خوب میشه.شب ها حمامش کنید بهتر میخوابه‌.روزها هم سعی کنید دست و روش رو بشویید باهاش بازی کنید.بهتر میشه

پسر من ۷۵ روزشه درست نشده

از دو ماهگی به بعد منم پسرم اول ها بیدلر بود همیشه ولی الان شب ها میخوابه

سلام عزیزم. من شنیدم باید یه کاری کنید که فرق شب و روز و متوجه بشه. یعنی وقتی در طول روز میخوابه خونه خیلی ساکت نباشه، صدای تلویزیون یا صحبت کردن بیاد، خیلی تاریک هم نباشه.
اما شب برعکس باشه و حتی وقتی بیدار میشه برای شیر دادن خیلی چراغ روشن نکنید، با صدای بلند باهاش صحبت نکنید، تماس چشمی باهاش برقرار نکنید تا دوباره بخوابه.
من این کارا رو انجام دادم و دخترم معمولا شبا میخوابه، گرچه انتظار خواب پیوسته نباید داشت.
حالا نمیدونم خوابش بخاطر ایناس یا خوش شانسی من😊 حالا شما هم امتحان کن
دختر من ۴۰ روزشه تازه

سلام بچه ها کاملا باهم متفاوتن و نمیشه خیلی پیش بینی کرد که کی تنظیم میشه اما چیزی که زیاد می‌شنوم اینه که از چهار ماهگی یا از چهل روزگی درست میشه

سلام تقريبا خواب بچه ها از چهار ماهگي تنظيم ميشه